Menu

Beukenhof

Beukenhof is gesitueerd op een mooie locatie in Musselkanaal en richt zich met name op ouderen die behoefte hebben aan een begeleide woonsituatie, anders dan een regulier verzorgingshuis.  

In Beukenhof bieden we zorg aan cliĆ«nten met een WLZ-indicatie en clienten met een WMO-beschermd wonen indicatie. Wanneer thuis wonen niet meer gaat omdat u teveel zorg nodig heeft of wanneer u hulp nodig heeft bij het structuren van uw dag, kunt u een WLZ-indicatie aanvragen bij het CIZ of een WMO-indicatie bij de gemeente groningen. Zie voor meer informatie op de website www.ciz.nl of www.gemeente.groningen.nl.   Ook kunnen wij u helpen bij het aanvragen van uw indicatie, neem hiervoor contact op via 0599 - 568 800 of info@woonzorgbcm.nl. 

Veel mensen zien op tegen het verhuizen naar een verzorgings-/verpleeghuis omdat ze dan hun partner moeten achterlaten. Bij ons is het echter mogelijk om samen te verhuizen naar een ruim appartement zodat u een mooie oude dag kunt beleven. Uw partner hoeft dus geen indicatie te hebben.