Menu

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Als u een indicatie heeft voor zorg met verblijf (WLZ) maar niet in een verzorgingshuis wilt wonen kunt u ervoor kiezen om bij Maarsheerd of Beukenhof zelfstandig een aanleunappartement te gaan huren en uw WLZ-indicatie in te zetten voor het Volledig Pakket Thuis.

Zowel Beukenhof als Maarsheerd biedt u de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en toch zorg vanuit het verzorgingshuis te ontvangen. Het voornaamste verschil met een opname in het verzorgingshuis is; u blijft zelfstandig wonen en u bent zelf verantwoordelijk voor de huisvestingskosten, maar ontvangt toch de benodigde zorg. 

Modulair Pakket Thuis (MPT)

Het modulair pakket thuis geeft u de mogelijkheid om niet alle ge├»ndiceerde zorg af te nemen maar gedeeltes daarvan, als zorg in natura thuis. Met het MPT kunt u zorg in natura, geleverd door BCM, combineren met een persoonsgebonden budget. 

Voor zowel de VPT als de MPT geldt de lage intramurale bijdrage. Heeft u interesse in zelfstandig wonen in combinatie met zorg dan kunt u contact opnemen met Anja Eelsing of Anneke Hulshof. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 uur tot 12:00 uur is onze balie Zorg en Wonen te Maarsheerd geopend en bereikbaar via 0599 - 568 801. Mailen kan naar info@woonzorgbcm.nl