Menu

Thuiszorg BCM

Naast zorg in het verzorgingshuis biedt BCM ook mogelijkheden voor thuiszorg rondom het verzorgingshuis Maarsheerd, Maarsdreef en de Wiekedreef te Stadskanaal en in Musselkanaal aan het Havenplein en rondom de Beukenhof.

U kunt hierbij denken aan hulp in de huishouding, maar ook aan hulp tijdens de dagelijkse zorg, zoals bij douchen, wassen en aankleden.

Ook biedt BCM verpleegkundige hulp bij wondverzorging, toediening en uitzetten van medicatie, etc.

BCM werkt met kleine, deskundige teams zodat u veelal dezelfde gezichten ziet.

Als u thuiszorg van BCM ontvangt hoeft u geen kosten voor de alarmering meer te betalen.

BCM biedt daarnaast 3 gangen-maaltijden die bij u thuis bezorgd worden. U heeft een ruime keuze uit gerechten en kunt uw eigen maaltijd eenvoudig samenstellen.

De relatiebeheerder en tevens leidinggevende is Coba van der Laan, te bereiken onder telefoonnummer 0599-568 800 of cvdlaan@woonzorgbcm.nl.

Om in aanmerking te komen voor verzorging en/of verpleging heeft u een geldige indicatie nodig.  Voor informatie kunt u zich wenden tot de wijkverpleegkundige, Trudy Evers, Marlous Mulders of Ilona Korthuis, te bereiken onder telefoonnummer 0599-568 800.

Om in aanmerking te komen voor huishoudelijke zorg kunt u via een contactformulier dit bij de gemeente Stadskanaal aanvragen. Hierin kunnen we u desgewenst ondersteunen.

Klik hier voor het contactformulier

Klik hier voor de brochure 'Zorg thuis'