Menu

CNV Zorg en Welzijn

CNV

Dit jaar kunnen we 5000 mensen helpen die een andere functie of een andere werkgever in zorg en welzijn willen. 

CNV Zorg & Welzijn is sinds begin dit jaar, in samenwerking met de 15 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn die zijn verenigd in RegioPlus, actief met loopbaanondersteuning. 

Voor dit project genaamd 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf' heeft CNV geld gevraagd en gekregen van het ministerie van VWS. Met dit geld kunnen we dit jaar 5000 mensen helpen die in zorg en welzijn willen komen of willen blijven werken en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij verdere stappen in hun loopbaan. Jij kunt collega's, leden en niet-leden attenderen op deze gratis loopbaanadviseur van Sterk in je werk.

Ook mensen die momenteel niet werken die in de zorg willen komen, omgeschoold willen worden of zij-instromer zijn, kunnen zich op www.sterkinjewerk.nl aanmelden. 

We vragen jou Sterk in je werk onder de aandacht te brengen van die ge├»nteresseerde collega's, leden en niet-leden binnen en buiten de zorg die dit traject goed kunnen gebruiken. Je kunt hier onderstaande tekst voor gebruiken die je bijvoorbeeld op het extranet van je werkgever kunt plaatsen. De kanskaarten van Sterk in je werk kun je opvragen via ons secretariaat cbb@cnv.nl.  

Dus tip werkenden en werkzoekenden op deze site en deel de Facebookpagina www.facebook.com/sterkinjewerkzorgvoorjezelf/
 
Zo zorgen we samen voor kansen op werk in zorg en welzijn! 

Dank voor jullie medewerking. 

 
Met hartelijke groet,
Verenigingsbureau CNV Connectief
 

Voorbeeldtekst: 

Sterk in je werk, zorg voor jezelf 

Elke dag horen we wel iets over veranderingen in zorg en welzijn. Er wordt gepraat over tekorten op de arbeidsmarkt, maar ook over teveel medewerkers in andere functies. Ook bij jou kunnen werkzaamheden worden aangepast. Of je baan. Misschien zit je al thuis. Toch ligt je hart bij zorg en welzijn en je wilt (weer) aan de slag met je loopbaan. Dan is het belangrijk te weten dat er hulp beschikbaar is om stappen te zetten. De werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties van het samenwerkingsverband RegioPlus helpen je aan de slag te gaan met je loopbaan door gratis hulp van een ervaren loopbaanadviseur. FNV Zorg & Welzijn steunt dit traject van harte. 

Ga direct naar www.sterkinjewerk.nl en meld je aan voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een onafhankelijke loopbaanadviseur. 

 
PS: Ken jij meer mensen die sterker in hun werk willen staan? Nodig ze uit via Sterk in je werk op Facebook.com/sterkinjewerkzorgvoorjezelf/