Menu

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u een overzicht van de meest gestelde vragen per categorie.

Wonen

Zorg

 • Welke typen zorg biedt BCM aan?

  BCM biedt een divers zorgaanbod zoals Meerzorg, Somatiek, Dagbesteding, Thuiszorg en Huishoudelijke Hulp.

  De Beukenhof in Musselkanaal richt zich met name op ouderen die naast lichamelijke problematiek van het ouder worden ook behoefte hebben aan een begeleide woonsituatie. 

  Maarsheerd in Stadskanaal heeft een afdeling Meerzorg en Somatiek.

  Daarnaast kunt u in beide locaties terecht voor dagbesteding. De dagbesteding is voor cliĆ«nten met een beginnende dementie en voor cliĆ«nten met een COPD aandoening.


  Kijk hier voor meer informatie.

 • Hoe kan ik thuiszorg van BCM aanvragen?

  Om voor thuiszorg in aanmerking te komen kunt u contact opnemen met de intake functionaris, mw. Anja Eelsing, tel. nr. 0599-568800.

  Kijk hier voor meer informatie.

 • Welke diensten kan ik afnemen?

  U kunt hierbij denken aan maaltijdvoorziening, huishoudelijke hulp, wasverzorging, kapsalon en winkelvoorzieningen. Wilt u meer weten, klik dan hier

Welzijn

 • Biedt BCM ook geestelijke zorg aan?

  De Christelijke Stichting BCM voor Zorg en Dienstverlening hecht aan haar identiteit. Binnen de organisatie is een geestelijk verzorger werkzaam ds. J. Huisman.

  Geestelijke verzorging wordt gegeven in diverse vormen. Gespreksgroepen, individuele bezoeken, kerkdiensten en zangdiensten.

 • Biedt BCM ook individuele activiteiten aan?

  Binnen BCM zijn velerlei activiteiten mogelijk; ook individuele. Een wandeling, een gesprek of een bezoekje aan de zaterdagmarkt. Voor meer informatie, klik dan hier